NordFuelin talousjohtajana aloittaa Visa-Pekka Larivaara

Visa-Pekka Larivaara on nimitetty NordFuel Oy:n talousjohtajaksi 25.9.2023 alkaen. Tehtävässään Larivaara vastaa Kanteleen Voima Oy:n ja NordFuel-projektin taloushallinnosta ja rahoituksesta.

 ”On hienoa saada projektiin mukaan alansa vahva ammattilainen, jolla on pitkä kokemus soveltuvilta teollisuuden ja tekniikan aloilta”, iloitsee NordFuelin toimitusjohtaja Matti Asikainen.   

Ennen uutta tehtäväänsä Larivaara työskenteli Skoda Transtechin talousjohtajana. Aikaisemmin Larivaara on työskennellyt talouden johtotehtävissä muun muassa VRJ Groupin sekä Pipelife Finlandin palveluksessa.  

”NordFuel-projekti on vihreän siirtymän ytimessä, mikä tekee uudesta tehtävästä erityisen kiinnostavan. Lisäksi hankkeella on suuri paikallinen ja alueellinen merkittävyys. Odotan innolla, että pääsemme yhdessä muun huippuammattilaisista koostuvan tiimin kanssa viemään hanketta eteenpäin”, Larivaara kertoo.

Henkilöstön vahvistamisella varaudutaan projektin etenemiseen seuraavaan vaiheeseen.

”Tällä hetkellä suunnittelupuolella keskitymme teknologiatoimittajan valintaan. Tulevalla laitospaikalla entisen turvevoimalaitoksen osien purkutyö on viimeistelyä vaille valmis”, Asikainen kertoo.

Lisätietoja:

Matti Asikainen
NordFuel Oy
Toimitusjohtaja
+358 40 5534 926

Visa-Pekka Larivaara
NordFuel Oy
Talousjohtaja 25.9. alkaen
+358 40 5789 868

NordFuel Oy valmistelee modernin biojalostamon rakentamista Haapavedelle, Pohjois-Pohjanmaalle. Biojalostamo tuottaa kotimaisesta sahanpurusta ja metsätalouden sivutuotteista bioetanolia ja biokaasua sekä ligniiniä, jotka korvaavat fossiilisia tuontipolttoaineita.

Visa-Pekka-Larivaara
Visa-Pekka Larivaara, NordFuel Oy:n talousjohtaja 25.9. alkaen.