NordFuel rekrytoi useita uusia asiantuntijoita vuoden 2022 aikana.

Katariina Moring on aloittannut NordFuelin controllerin tehtävässä 5.1.2023. Moring siirtyi NordFuelille Fennovoimalta, missä hän työskenteli usean vuoden ajan erilaisissa taloushallinnon tehtävissä. Koulutukseltaan Moring on liiketalouden tradenomi.

Elokuussa NordFuelin viestintäpäällikkönä aloittanut Anniina Kärkkäinen-Oinas siirtyi NordFuelille niin ikään Fennovoimalta, viestintäasiantuntijan tehtävästä. Koulutukseltaan Kärkkäinen-Oinas on yhteiskuntatieteiden maisteri. Kärkkäinen-Oinas toimii myös Puhuri Oy:n viestintäpäällikön tehtävässä.

Maarit Rimpiläinen aloitti NordFuelin QEHS-päällikkönä maaliskuussa 2022. Rimpiläinen on koulutukseltaan prosessitekniikan diplomi-insinööri, ja työskennellyt aikaisemmin ympäristö- ja laatuasioiden parissa muun muassa Loiste Energialla ja Kainuun Voimalla.

”Meillä on kasassa hieno joukko eri alojen osaajia. Organisaation kehittämisellä valmistaudumme biojalostamon investointivaiheeseen”, kertoo NordFuelin toimitusjohtaja Matti Asikainen.

NordFuel valmistelee modernin biojalostamon rakentamista Haapavedelle, Pohjois-Pohjanmaalle. Biojalostamo tuottaa kotimaisesta sahanpurusta ja metsätalouden sivutuotteista bioetanolia ja biokaasua sekä ligniiniä, jotka korvaavat fossiilisia tuontipolttoaineita.